Start uw vakantie in Zeeland hier

Fietsen en wandelen

Ontdek Wolphaartsdijk en omgeving per fiets of te voet! Vanaf de camping kunt u gemakkelijk beginnen met fietsen en wandelen rond het Veerse Meer. Er zijn vele fiets- en wandelroutes die u langs de meest prachtige plekjes op de Bevelanden brengen. Mocht u geen fiets mee hebben op vakantie?! Wij hebben ook fietsen te huur!

Wist u dat het Fietsnetwerk Zeeland een eigen naam heeft? Namelijk FIKS. Op een avontuurlijke en uitdagende manier kunt u de provincie ontdekken. Buitendijks fietsen, met uitzicht over het water. Of kiest u voor een windluwe route, dicht achter de dijk? Welke route u ook kiest, ze nemen u ook mee langs dorpen en steden in Zeeland. 

De camping bevindt zich bij knooppunt 50. Hieronder vindt u alvast een aantal tips!

  1. Fietsroute Sporen in het landschap. U ontdekt tijdens deze route de 'historische sporen' van Goes naar Wolphaartsdijk.
  2. Fietsroute Cultuurhistorisch Goes.  De route brengt u langs cultureel en maritiem erfgoed in Goes en omgeving.

Leuk! Fietsen met de pontjes!

  1. FIKS themaroute: Ontdek Noord-Beveland. Deze fietsroute is verkrijgbaar bij het VVV in Goes. Als u vanaf de camping het pontje naar Kortgene neemt, kunt u van daaruit mooi aan deze fietsroute beginnen. De actuele vaarschema’s van alle Zeeuwse pontjes zijn te vinden op de website van het VVV Zeeland.
  2. Rondom het Veerse Meer route. Een leuke fietsroute van ongeveer 60 kilometer. Het is mogelijk om deze in te korten met 10 kilometer door een pontje te pakken. Volg de bewegwijzering of vraag meer informatie bij de receptie.

Lekker wandelen in de natuur!

  1. Vlak langs onze camping loopt het Kiekendiefpad. Dit is een netwerk van wandelroutes. Het totale wandelnetwerk is ongeveer 75 kilometer. U kunt uw eigen route en ook de te lopen afstand bepalen.

Omgeving overzicht