Start uw vakantie in Zeeland hier

Watersport

Het Veerse Meer is de ideale bestemming voor watersportliefhebbers. U kunt hier waterskiën, surfen, zeilen, varen en zwemmen. Maar ook duiken en vissen behoren tot de mogelijkheden. Zo'n beetje alles is mogelijk op het watersportgebied, voor zowel de beginnende als ervaren watersporter. Houdt u niet zo van het water? Vanaf de kant in de grasweide kunt u genieten van het uitzicht op alle fanatieke watersporters. 

Trailerhelling

Op 500 meter van de camping bevindt zich een trailerhelling. U kunt deze gratis gebruiken. Bij de trailerhelling is er genoeg parkeerruimte voor uw auto en trailer. Tevens is er een vernieuwde aanlegsteiger waar uw boot kan liggen.

Duiklocatie

Op 200 meter van de camping hebben wij een mooie duikstek. Hier kan tot ongeveer 7 meter diepte gedoken worden. Het fijne aan deze plek is dat u gemakkelijk in en uit het water kan gaan omdat er geen steile waterkant is. Deze duikstek aan het Veerse Meer is uitermate geschikt voor beginnende duikers omdat het een ondiepere duiklocatie is. 

Bent u klaar met duiken of uitgevaren, dan kunt u heerlijk uitpuffen op het terras of lekker eten bij restaurant de Meerkoet.

Zeilen

Heeft u zin om een middagje te gaan zeilen maar heeft u geen zeilboot? Op zo'n 500 meter van de camping bevindt zich zeilschool de Viking waar u een zeilbootje kunt huren voor een middagje op het water.

Motorboot of sloep huren

Mocht u liever een motorboot of sloep huren, dat kan ook! Deze kunt u ook bij bovenstaande zeilschool huren of bij naastgelegen watersportwinkel de Zuidschor.

Kanoën

Op zo'n 7 kilometer van de camping in kanohaven de Piet, ligt Kanoa Outdoor & Events. Hier worden o.a. kano's, kajaks, roeiboten, vlotten en waterfietsen verhuurd. Perfect voor een actief dagje op het water in Zeeland!

Omgeving overzicht