Start uw vakantie in Zeeland hier

Eten en drinken

U kunt in de weekenden terecht in de bar voor een drankje zoals een kopje koffie met een stukje appeltaart. Als het zonnetje schijnt, kunt u ook heerlijk genieten van een verfrissend drankje of ijs op het terras.

Heeft u even geen zin om te koken? Af en toe hebben we foodtrucks op onze camping met lekkere hapjes als frietjes & snacks, verse pizza's, Fish & Chips, barbecuegerechten of soepjes met broodjes. Deze maaltijden kunt u natuurlijk in uw chalet of op uw kampeerplaats nuttigen, maar op het terras of in de kantine met een lekker drankje mag ook! wanneer, welke foodtrucks langskomen kunt u terugvinden in het activiteitenprogramma en op de kabelkrant. 

Verblijft u korter dan drie dagen op onze camping? Of bent u tijdens een fietstocht even toe aan een pauze? U kunt dan gratis gebruiken maken van het internet in de bar of op het terras. 

Heeft u zin in verse broodjes voor het ontbijt? De broodjes worden iedere ochtend afgebakken in onze eigen oven. U kunt ze bij ons in de kantine bestellen en de volgende dag afhalen tussen 08:00 en 11:00 uur.

Op de camping hebben we geen restaurant, maar binnen 1,5 km van de camping hebben we verschillende restaurants zitten. Zo vindt u o.a. aan het strand de meerkoet, in de haven de Baas en zijn madame, en in het dorp kunt u bij kreekes vis of de griffioen aanschuiven.

Faciliteiten overzicht