Start uw vakantie in Zeeland hier

Veerse Meer

Watersportfanaten leven zich helemaal uit op, aan en langs het Veerse Meer. Dit Zeeuwse meer is maar liefst 22 kilometer lang en 1 kilometer breed en een ware hotspot voor watersporters

Surfen, zeilen, zwemmen, duiken, waterskiën, vissen, zwemmen of gewoon lekker genieten aan de waterkant? Wat doet u het liefst? Via de strandbrug bent u in no-time (300 meter) op het strandje 'De Schelphoek'. Per fiets of te voet bereikt u gemakkelijk het strandje aan 't Veerse Meer en zijn omgeving. Ook kunt u op deze manier de trailerhelling in Wolphaartsdijk bereiken.

Wist u dat 't Veerse Meer schitterende onbewoonde eilandjes heeft? Een aanrader voor een avontuurlijk boottochtje, een romantische picknick of om even - helemaal alleen - tot rust te komen. Ga op ontdekking op de Zeeuwse wateren! 

Bent u niet zo'n fan van water? Goed om te weten is dat er verschillende wandel- en fietspaden zijn aangelegd die u langs unieke plekjes voeren. Via de dijken, door de natuur naar de pittoreske Zeeuwse dorpjes. Bij de receptie kunt u diverse fietsroutes verkrijgen.

Camping ‘t Veerse Meer: Onthaasten en bijtanken in het land waar het leven goed is.

Omgeving overzicht