Start uw vakantie in Zeeland hier

Zuid-Beveland

Midden in de provincie Zeeland ligt het schiereiland Zuid-Beveland, tussen de Oosterschelde en Westerschelde in. In deze prachtige streek komen water en land op een bijzondere manier samen. Zuid-Beveland staat vooral bekend om zijn mooie polderlandschap, zoals de Zak van Zuid-Beveland. In de lente staan de dijken vol met prachtig bloeiende fruitbomen en -struiken. Een perfecte locatie om al fietsend of wandelend te genieten van de rust, ruimte en natuur. 

Op het Zeeuwse schiereiland liggen een aantal dorpen en steden die een bezoekje waard zijn. Heeft u zin in een dagje winkelen? Dan is Goes de perfecte bestemming. U vindt er naast de grote winkelketens ook kleinere exclusievere zaakjes. 

Bij een vakantie op Zuid-Beveland hoort uiteraard ook een bezoek aan Yerseke. In dit dorp kan de mosselliefhebber zijn geluk niet op. Haal een portie verse mosselen en oesters bij de plaatselijke vissers.

Het Veerse Meer verbindt Zuid-Beveland met Noord-Beveland. Door de afdamming van het meer in de jaren '60, is het nu een fijn recreatiemeer zonder grote invloeden van de zee. Een favoriete hotspot voor watersportliefhebbers.

Omgeving overzicht