Start uw vakantie in Zeeland hier

Eropuit in Zeeland

Camping ‘t Veerse Meer heeft mooie centrale ligging in Zeeland. Een ideaal startpunt voor uitstapjes naar leuke Zeeuwse plaatsen. Wie van winkelen houdt, raden we aan een bezoek te brengen aan de gezellige steden Goes, Middelburg of Zierikzee. Daarnaast is ook het historische plaatsje Veere zeker een bezoekje waard. 

Onze camping heet niet voor niets camping ‘t Veerse Meer; het water is op loopafstand. Het Veerse Meer staat bekend om haar vele mogelijkheden op watersportgebied. Maar ook als u meer het Zeeuwse binnenland in gaat is er van alles te beleven. We hebben een aantal tips voor u op een rijtje gezet!

  1. Deltawerken: als u naar Zeeland rijdt, is de kans groot dat u over één over meerdere van de Deltawerken bent gekomen. De watersnoodramp in 1953 was de aanleiding voor het plaatsen van deze dammen en sluizen. Bekende zijn de Oosterscheldekering en de Brouwersdam. Wilt u hier meer over weten? Bezoek dan het Deltapark Neeltje Jans.
  2. Historische steden: Zeeland kent een rijke historie door de VOC. Zo ziet u in sommige steden nog veel sporen terug. Breng eens een bezoek aan Veere, Zierikzee of vestingstad Hulst.
  3. Watersnoodmuseum: alles over de Watersnoodramp in 1953. Ontdek meer over het verhaal van toen en nu. 

Omgeving overzicht