Fietsen en Wandelen rond het Veerse Meer

Vanaf onze camping kunt u gemakkelijk beginnen met fietsen en wandelen rond het Veerse Meer. Er zijn vele fiets en wandelroutes die u langs de meest prachtige plekjes op de Bevelanden brengen.
Mocht u geen fiets mee hebben op vakantie?! Wij hebben ook fietsen te huur!

 

Camping 't Veerse Meer wielrennerU krijgt bij aankomst een Toeristische kaart van Zuid Beveland. Met deze kaart kunt u gemakkelijk fietsen en wandelen. Alle fiets knooppunten en de wegen in het buitengebied zijn hier goed op aangegeven. Vlak bij de camping ligt knooppunt 50. Weet u nog niet hoe het knooppuntenroute systeem werkt? Op de website van het VVV zeeland vind u uitleg over het systeem.

Camping 't Veerse Meer aanhangfiets

 

Fietsroute Sporen in het landschap, Dit is een fietsroute langs Goes en Wolphaartsdijk. In het boekje staat ook (historische) informatie over omgeving.

– In de receptie verkopen wij de Cultuurhistorisch Goes fietsroute (€2,50). Dit is ook een erg leuke fietsroute.

 

 

Leuk! fietsen met de pontjes!

Fiks themaroute: ontdek noord-beveland, Deze fietsroute is verkrijgbaar bij het VVV in Goes. Als u vanaf de camping het pontje naar Kortgene neemt kunt u van daar uit mooi aan deze fietsroute beginnen. De actuele vaarschema’s van alle Zeeuwse pontjes zijn te vinden op de website van het VVV Zeeland.

Rondom het Veerse Meer route, Dit is een leuke fietsroute, deze is ongeveer 60 km maar kan aan 2 kanten worden afgesneden met 10km door een pontje te pakken. Deze route is volledig bewegwijzerd. In de receptie kunt u hierover meer informatie krijgen.

 

Lekker wandelen in de natuur!

kiekediefVlak lang onze camping loopt het Kiekendiefpad, Dit is een netwerk van wandelroutes. Het totale wandelnetwerk is ongeveer 75 kilometer. U kunt uw eigen route bepalen en ook zelf de te lopen afstand bepalen.

 

Concept, Creatie & Techniek; Wigman Van Dijk