Start uw vakantie in Zeeland hier

Kamperen met hond

Wanneer u wilt kamperen met hond, bent u van harte welkom op Camping het Veerse Meer. (Uiteraard wel altijd aan de lijn en u dient uw hond buiten de camping uit te laten.)

Met de hond zwemmen
Op loopafstand kunt u met uw hond heerlijk zwemmen in het Veerse Meer.
Wanneer u een plek boekt met privé sanitair kunt u op uw eigen kampeerplek de hond na een zwembeurt afspoelen.

Een verblijf op Camping het veerse meer biedt een heerlijke vakantie voor het gehele gezin! Kinderen spelen in een veilige omgeving en u kunt genieten van diverse activiteiten of gewoon van de rust. Tevens heeft u op Camping ‘t Veerse Meer overal beschikking over draadloos internet (gratis vanaf 3 overnachtingen)

Gezellige familiecamping
Wie een zonnige, gezellige gezinscamping zoekt, voelt zich meer dan thuis op Camping ’t Veerse Meer. Ga maar na: Strand en zand, meer en zee, rust en ruimte, sportief of lekker lui; het kan allemaal vanuit hartje Zeeland en er is elke dag wat anders te doen. Camping ’t Veerse meer ligt 200 meter van het heldere Veerse Meer en aan de rand van het dorpje Wolphaartsdijk.

Zonovergoten en waterrijk Zeeland
Geniet van Zeeland, proef de ontspannen sfeer, terrasjes, gezellige stadjes, natuur, landerijen en de zinderende avondzon. En of je nu een ‘landrot’ of ‘waterrat’ bent: er is fun voor iedereen: fietsen, wandelen, skeeleren, waterfietsen, kanoën, surfen, snorkelen of vissen en ga zo maar door. Bovendien vind je in Zeeland steeds meer pret- en speelparken. Zo is Camping ’t Veerse Meer de ideale basis voor een unieke vakantie. Heb je meer nodig?