Start uw vakantie in Zeeland hier

Geschiedenis

Het begon allemaal in 1961

Camping ‘t Veerse Meer (toen 1,2 hectare groot) is in 1961 opgericht. In 1978 kwam de camping in het bezit van de familie Jasperse. Jaap Jasperse vond de camping vrij klein en breidde deze daarom uit naar 2,5 hectare. De camping was toen nog wel in beheer van dhr. Mosselman.

Camping 't Veerse Meer 1986

Een nieuwe start

In 1986 was Stan Jasperse, de zoon van Jaap, klaar met zijn studie en begon vol enthousiasme de camping te beheren. Hij ging vrijwel meteen van start met de bouw van een kantine. In 1988 trouwde hij met Marleen, waarna ze samen de camping beheren. De camping is in de jaren 1988 tot 2001  nog twee keer uitgebreid, waardoor de camping in totaal 6,2 hectare omvatte. Daarnaast werden er ook een aantal kinderen geboren: Marjan (1993), Jaco (1994), Linda (1996) en Bas (2004).  

Camping 't Veerse Meer team

De grote renovatie slag

In 2005 was de familie (en de klant) het verouderde toiletgebouw beu, Het werd volledig uitgebroken en opnieuw ingericht, zodat het aan de eisen van deze tijd zou voldoen. In 2006 volgde het receptiegebouw voor een opknapbeurt, waardoor deze veel lichter, moderner en toegankelijker is. In 2008 heeft ook de inrit eraan moeten geloven. De inrit ging eruit en werd ongeveer 2x zo breed gemaakt, zodat er een aparte in- en uitrit werd gerealiseerd. In 2009 ging weer een nieuw project van start, dit project kende een wat langere duur.  Er lag namelijk vanaf het begin een verwilderd bos achter de camping, een bos dat onderdeel van de camping mocht worden. Het bos werd nu stukje bij beetje omgetoverd in een mooie camping. De camping omvat met het bos erbij nu 9,5 hectare.

Wat is de huidige situatie?

Momenteel zijn we nog steeds continue bezig om onze camping steeds een beetje te vergroten en te verbeteren. In de winter van 2018 / 2019 is er een camperpark aangelegd. Wij werken nu met de hele familie met veel plezier op de camping om uw verblijf nog prettiger te maken. Daarnaast hebben we natuurlijk ook nog enkele medewerkers en vakantiekrachten in dienst die ons bij deze taak helpen. Sinds 2021 is dochter Linda verhuist naar Kortgene. Daar runt ze nu Hotel de Zilte Zeeuw.

Camping 't Veerse Meer