Watersport

Watersport; Camping 't Veerse Meer

trailerhellingWolphaartsdijk, watersportlocatie!

Camping ‘t Veerse Meer is de ideale watersport locatie, vlak aan het veerse meer.

 

Trailerhelling

Op 500 meter van de camping is er een trailerhelling. Deze trailer helling is gratis te gebruiken. Bij de helling is genoeg parkeerruimte voor uw auto en trailer. Naast de trailerhellingduikstek is ook een vernieuwde aanleg steiger waar uw boot kan liggen.

 

Duiklocatie

Op 200 meter van de camping hebben wij een mooie duikstek. Hier kan tot ongeveer 7 meter diepte gedoken worden. Er kan makkelijk in en uit het water gegaan worden omdat er geen stijle waterkant is. Deze duikstek is ook geschikt voor beginnende duikersVeerse Meer omdat het een ondiepere duiklocatie is. Voor meer informatie over de duiklocatie bekijk de duikbrochure voor Wolphaartsdijk.

Bent u klaar met duiken of uitgevaren, dan kunt u heerlijk uitpuffen op het terras of lekker eten bij restaurant de Meerkoet.

 

Zeilen zonder zeilboot?

zeilbootHeeft u zin om een middagje te gaan zeilen maar heeft u geen zeilboot? Op 500 meter afstand ligt zeilschool de Viking, hier kunt u een zeilbootje huren en er lekker op uit trekken.

 

Liever een motorboot of sloep?

Mocht u liever een motorbootje of sloep huren, dat kan ook! Deze kunt u ook huren bij de zeilschool of u kunt bij de naastgelegen kanohavenwatersportwinkel de Zuidschor.

 

Kanoen

Bij kanohaven de Piet, op 7km afstand kan heerlijk gekanoet worden. Hier worden kanoes, kajaks, roeiboten, vlotten, waterfietsen enz. verhuurd.

 

 

 

Concept, Creatie & Techniek; Wigman Van Dijk