Omgeving

camping strand

omgeving veerse meer - Camping 't Veerse Meer ZeelandHet Veerse Meer. Eldorado voor vakantievierders.

Watersporters kunnen hun hart ophalen op, aan en langs het 22 km lange en 1 km brede Zeeuwse meer: Surfen, zeilen, zwemmen, duiken, waterskiën, vissen, zwemmen of zomaar lekker zitten genieten aan de waterkant? Het is maar wat u wilt! Via de strandbrug kunt u razendsnel (300 meter) te voet of per fiets het Veerse Meer strandje “De Schelphoek” en de omgeving veerse meer - Camping 't Veerse Meer Zeelandtrailerhelling in Wolphaartsdijk bereiken.

 

Het Veerse meer kent schitterende, onbewoonde eilandjes; ideaal voor avontuurlijke ontdekkingstochten of romantische barbecues, of om even ‘alleen op de wereld’ te zijn. Houdt u het liever droog? Rondom het meer zijn schitterende wandel- en fietspaden aangelegd die u langs unieke plekjes voeren. De bloemrijke omgeving veerse meer - Camping 't Veerse Meer Zeelanddijken bieden een zomers en zonovergoten schouwspel. Op loopafstand van de camping
treft u een supermarkt, tennisvelden, jachthavens, een kano-centrum, etc. Dichtbij de camping liggen de bekende recreatiecentra “De Piet” en “De Schelphoek”.

Camping ‘t Veerse Meer: Onthaasten en bijtanken in het land waar het leven goed is.

 

Zomer in Zeeland

Zeeland is op zijn mooist in het voorjaar en omgeving veerse meer - Camping 't Veerse Meer Zeelandde zomer. Niet voor niets kwamen en komen talloze schilders en fotografen naar Zeeland om het Zeeuwse licht te ‘vangen’ en geloof ons: Het kan u betoveren.
De Zeeuwse stranden horen tot de breedste en schoonste van Europa. Vergeet de tijd tijdens een dagje strand of ga struinen door de duinen. Geniet een koel biertje of lekker ijsje op een zonnig terras, Ervaar op een lome zomeravond hoe de zon sissend in de zee zakt en staar naar de talloze sterren. Genieten is niet moeilijk en kan heel dichtbij: Op Camping ‘t Veerse Meer in Zeeland! Boek hier!

 

Omgeving Veerse Meer

Concept, Creatie & Techniek; Wigman Van Dijk