Toeristenplaatsen

Van ons krijgt u de ruimte!


Wanneer u met een vouwwagen, caravan of familietent komt kamperen op onze familiecamping, dan krijgt u een mooie plaats op een van onze kampeervelden. Er zijn diverse mogelijkheden.

Voor de trekkerstentjes hebben we een speciaal tentenveld.

 

 

Comfort plaatsen

Op camping ‘t Veerse Meer zijn de meeste van zijn al onze plaatsen afgeschermd met heggen, hierdoor ontstaan er ruime kampeerplaatsen met veel privacy. Alle plaatsen zijn voorzien van riolering, Centrale Antenne Installatie (CAI), elektra, water, riolering en Wifi. Wij noemen dit ook wel onze comfortplaatsen.

 

Uw auto kunt u in de buurt van uw kampeerplaats parkeren.

 

Camping ‘t Veerse Meer in hartje Zeeland is een ideale camping voor gezinnen met jonge kinderen en 50-plussers. Uw hond is ook van harte welkom, uiteraard wel aan de lijn en u dient uw hond buiten de camping uit te laten.

 

 

Kamperen met privé sanitair

Voor de kampeerder die meer luxe wilt heeft camping ‘t Veerse Meer speciale ruime plaatsen met privé sanitair. Hierbij heeft u uw douche, toilet en wastafel op uw eigen plaats! Erg handig voor jonge gezinnen, senioren of mensen die gewoon van extra comfort willen genieten.

 

De plaatsen met privé sanitair zijn ruimer dan de gewone comfortplaatsen. Verder hebben ze wel dezelfde voorzieningen zoals elektra, water, riolering, CAI en Wifi.

 

Reserveer nu uw vakantie!

Concept, Creatie & Techniek; Wigman Van Dijk