Kamperen

Comfortabel of met privé sanitair kamperen.

Hoe kampeert u het liefst?

Bij Camping ’t Veerse Meer kan het allemaal. Met onze ‘comfortplaatsen’ bieden we veel comfort qua ruimte, sanitair, service en privacy. Deze plaatsen zijn met heggen afgeschermd, zodat uw privacy gewaarborgd wordt. Alle plaatsen zijn voorzien van riolering, centrale antenne installatie (CAI), elektra, water, riolering en wifi.

Er zijn zelfs plaatsen met sanitair voor privégebruik. Hierbij heeft u uw eigen douche, toilet en wastafel op uw eigen plaats. Hoe comfortabel wilt u het hebben? Uiteraard bieden we ook basic kampeermogelijkheden voor wie deze luxe niet nodig vindt.

Honden toegestaan op de camping, maar…

Uiteraard wel altijd aan de lijn en u dient uw hond buiten de camping uit te laten.

Wifi op de camping

Op Camping ‘t Veerse Meer heeft u overal beschikking over draadloos internet (gratis vanaf 3 overnachtingen).

Toeristenplaatsen, seizoensplaatsen, jaarplaatsen en camperplaatsen

Geniet van een beschutte plaats op een van onze tentenvelden (toeristenplaatsen).
Wie langer wil blijven bieden wij onze seizoensplaatsen of jaarplaatsen aan.

En voor wie met eigen camper komt: wij beschikken over zeer comfortabele camperplaatsen.

Te huur: chalets en campingcottages

Huur een chalet deze bieden veel comfort en luxe, wij verkopen ze overigens ook!

Iets minder luxe maar wel gemak en comfort?! Huur een campingcottage.

Gezellige familiecamping

Wie een zonnige, gezellige gezinscamping zoekt, voelt zich meer dan thuis op Camping ’t Veerse Meer. Ga maar na: Strand en zand, meer en zee, rust en ruimte, sportief of lekker lui; het kan allemaal in het hartje van Zeeland. Camping ’t Veerse meer ligt 200 meter van het heldere Veerse Meer en aan de rand van het dorpje Wolphaartsdijk.

Zonovergoten en waterrijk Zeeland

Geniet van Zeeland, proef de ontspannen sfeer, terrasjes, gezellige stadjes, natuur, landerijen en de zinderende avondzon. En of je nu een ‘landrot’ of ‘waterrat’ bent: er is fun voor  iedereen: fietsen, wandelen, skeeleren, waterfietsen, kanoën, surfen, snorkelen of vissen en ga zo maar door. Bovendien vind je in Zeeland steeds meer pret- en speelparken. Zo is Camping ’t Veerse Meer de ideale basis voor een unieke vakantie. Heb je meer nodig?

Welkom

U bent van harte welkom op onze gezellige familiecamping. Wij bieden een voor uw kinderen veilige omgeving en u kunt genieten van diverse activiteiten of gewoon van de rust. Met op korte afstand het Veerse Meer voor vermaak in of op het water. Of wat verder naar steden als Goes, Middelburg en Zierikzee in de buurt is er altijd wel iets leuks te beleven.

Reserveer nu gelijk uw vakantie!

Concept, Creatie & Techniek; Wigman Van Dijk