Corona update

Goed nieuws! Ondanks de Corona indammende maatregelen is onze camping vanaf 1 mei 2020 weer gedeeltelijk geopend! Vanaf 1 mei 2020 zijn gasten met eigen sanitair weer welkom in Zeeland.

We zijn erg blij met deze beslissing en hopen u snel weer in goede gezondheid te kunnen verwelkomen. Voor onze camping geldt dat alle jaargasten weer kunnen komen. Ook gasten met een seizoenplaats met privé sanitair zijn welkom. Onze verhuuraccommodaties starten we weer op en de toeristische plaatsen met privé sanitair zijn ook weer in bedrijf. Het toiletgebouw dient nog tot 1 juli op last van de overheid gesloten te blijven. Gasten die eigen sanitaire voorzieningen aan boord hebben zijn van harte welkom.

Extra maatregelen:

Er zijn wel een aantal punten waar rekening mee gehouden moet worden.

  • Blijf bij ziekte thuis
  • Houd 1,5 meter afstand van anderen
  • Was uw handen regelmatig met water en zeep
  • Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes

Ook blijft het toiletgebouw en de kantine tot nader order gesloten (op last van de landelijke overheid). Wat betreft de bakkerij, hiervoor zoeken we nog naar een gepaste oplossing. De frituur zal vanaf 09/05 iedere vrijdag en zaterdag geopend zijn.

Let wel op: als uw stacaravan al aangesloten is op water, laat het water dan even doorlopen. Doordat het water langere tijd stil gestaan heeft, is er mogelijk legionella aanwezig in uw leidingen.

Mocht u vragen hebben over uw reservering, dan kunt u bellen of mailen.

Zorg goed voor u zelf en elkaar. Hopelijk treffen we elkaar in een goede gezondheid. We hopen u snel weer te kunnen verwelkomen op onze Camping.

Fam. Jasperse & Medewerkers

Camping ‘t Veerse Meer

Concept, Creatie & Techniek; Wigman Van Dijk