Corona update

Goed nieuws! Ondanks de Corona indammende maatregelen is onze toiletgebouw weer gedeeltelijk geopend! Vanaf 29 mei 2020 zijn de toiletten weer open. De douches helaas nog niet, deze openen 15 juni.

We zijn erg blij met deze beslissing en hopen u snel weer in goede gezondheid te kunnen verwelkomen. Er zijn wel een aantal punten waar rekening mee gehouden moet worden.

Extra maatregelen:

  • Blijf bij ziekte thuis
  • Houd 1,5 meter afstand van anderen
  • Was uw handen regelmatig met water en zeep
  • Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes

Faciliteiten

Het douche gedeelte van het toiletgebouw blijft nog tot 15 juni gesloten. (op last van de landelijke overheid). Vanaf 15 juni is het gehele toiletgebouw geopend. De broodjesservice is ook weer geopend. Elke zaterdag is de frituur geopend. Vanaf 19 juni zal de frituur ook elke vrijdag open gaan.

Stacaravan gasten

Let wel op: als uw stacaravan al aangesloten is op water, laat het water dan even doorlopen. Doordat het water langere tijd stil gestaan heeft, is er mogelijk legionella aanwezig in uw leidingen.

Mocht u vragen hebben over uw reservering, dan kunt u bellen of mailen.

Zorg goed voor u zelf en elkaar. Hopelijk treffen we elkaar in een goede gezondheid. We hopen u snel weer te kunnen verwelkomen op onze Camping.

Fam. Jasperse & Medewerkers

Camping ‘t Veerse Meer

Concept, Creatie & Techniek; Wigman Van Dijk