Faciliteiten

Camping 't Veerse Meer - Camping ZeelandCamping 't Veerse Meer - Camping Zeeland

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reserveer nu uw vakantie op camping ‘t Veerse Meer!

 

Onze luxe familiecamping in het Zeeuwse dorpje Wolphaartsdijk, ligt dichtbij het Veerse Meer en is van alle gemakken voorzien. Zo bieden we plaatsen met veel privacy, beschikken we over luxe sanitair, en zelfs over privé sanitair op sommige plaatsen.

 

Onze camping is zeer geschikt voor jonge gezinnen. Er zijn diverse speelmogelijkheden en in het hoogseizoen is er een eenvoudig animatieprogramma voor kinderen tot 12 jaar.

 

Senioren kunnen hier ook zeker goed terecht. Camping ‘t Veerse Meer biedt veel comfort en vanaf de camping kunnen heerlijke uitstapjes worden gemaakt in de omgeving, bijvoorbeeld op de fiets (die u bij ons kunt huren; al dan niet elektrisch) of wandelend. Bekijk ook onze pagina “fietsen en wandelen” rond het Veerse Meer.

 

Camping ‘t Veerse Meer ligt vrij centraal in Zeeland, een ideaal startpunt voor uitstapjes naar leuke Zeeuwse plaatsen. Wie van winkelen houdt, raden we aan een bezoek te brengen aan de gezellige steden Goes, Middelburg of Zierikzee. Daarnaast is ook het historische plaatsje Veere zeker een bezoekje waard.

 

Onze camping heet niet voor niets camping ‘t Veerse Meer; het water is op loopafstand. Het Veerse Meer staat bekend om haar vele mogelijkheden op watersportgebied. Maar ook als u meer het Zeeuwse binnenland in gaat is er van alles te beleven!  Klik hier voor meer informatie over de omgeving.

 

 

Camping 't Veerse Meer - Camping Zeeland

Camping 't Veerse Meer - Camping Zeeland

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Faciliteiten op Camping ‘t Veerse meer:

 

Sanitair

Op Camping ‘t Veerse Meer vindt u een schoon sanitairgebouw. Dit voldoet aan de eisen van de moderne tijd en wordt diverse keren per dag schoongemaakt. Diverse kampeerplaatsen beschikken overigens over privé sanitair.

 

Onze sanitair gebouwen bestaan uit:

 • Kindersanitair met babywasgelegenheid.
 • Warme, luxe douches.
 • Naast wasbakken met warm en koud water, beschikt het gebouw ook over ruime wascabines.
 • Afwassen met warm en koud water
 • Op de camping bevindt tevens zich een wasserette waar u kunt wassen, drogen en strijken.
 • Stortplaats voor het chemisch toilet.

 

Spel en speelmogelijkheden

Op de kindvriendelijke Camping ‘t Veerse Meer krijgen kinderen de ruimte. We hebben dan ook een uitgebreid speelterrein met speel- en sportvoorzieningen. Kleine kinderen kunnen veilig in de diverse speeltuinen ravotten, klimmen en klauteren. En ook in de zandbak kan naar hartenlust worden geschept en gespeeld. In het hoogseizoen is er een eenvoudig animatieprogramma voor kinderen tot +/- 12 jaar.

 

Daarnaast beschikt onze camping over:

 • Tafeltennistafel
 • Jeu des Boules baan
 • Trampolines
 • Skelterverhuur voor kinderen
 • Fietsverhuur (fietsroutes verkrijgbaar in de receptie)
 • Verhuur van elektrische fietsen


Een kantine met gratis internet

Op Camping ‘t Veerse Meer heeft u overal beschikking over draadloos internet (gratis vanaf 3 overnachtingen). Blijft u korter dan drie dagen of fietst u toevallig langs? Dan kunt u gratis op internet in onze bar of op het terras.

 

Verse broodjes?
Dat kan! U bestelt ze bij ons in de kantine en wij zorgen ervoor dat u ‘s morgens de camping niet af hoeft.

 

Kantine
Naast internetten of brood bestellen, kunt u natuurlijk ook gewoon gezellig iets komen drinken of eten in onze kantine.  Of lekker in het zonnetje op ons terras genieten van bijvoorbeeld een kopje koffie met een versgebakken appelflap.

 

Zoekt u een adres in Zeeland om uw caravan, camper of boot te stallen?
Daarvoor bent u bij camping ‘t Veerse Meer ook aan het juiste adres. Wij verzorgen zowel binnen als buitenstalling. Neemt u contact met ons op over de mogelijkheden. www.stallingveersemeer.nl

 

Te koop: nieuwe en gebruikte (sta)caravans!
Ons complete aanbod vindt u op: www.stacaravanszeeland.nl.

 

In de buurt aanwezig:

 • Supermarkt en jachthaven op loopafstand, (ca. 200 m.)
 • Surfgebied (2km)
 • Zwemgelegendheid Schelphoek (2 km)

Reserveer nu uw vakantie op camping ‘t Veerse Meer!

 

 

 

Camping 't Veerse Meer - Camping ZeelandCamping 't Veerse Meer - Camping Zeeland

Camping Zeeland

Concept, Creatie & Techniek; Wigman Van Dijk