Fietsen en Wandelen rond het Veerse Meer

Vanaf onze camping kunt u gemakkelijk beginnen met fietsen en wandelen. Er zijn vele fiets en wandelroutes.
Mocht u geen fiets mee hebben op vakantie?! Wij hebben ook fietsen te huur!

 

U krijgt bij aankomst een Toeristische kaart van Zuid Beveland. Met deze kaart kunt u gemakkelijk fietsen en wandelen. Alle fiets knooppunten en de wegen in het buitengebied zijn hier goed op aangegeven. Vlak bij de camping ligt knooppunt 50. Weet u nog niet hoe het knooppuntenroute systeem werkt? Op de website van het VVV zeeland vind u uitleg over het systeem.

 

Fietsroute Sporen in het landschap, Dit is een fietsroute langs Goes en Wolphaartsdijk. In het boekje staat ook (historische) informatie over omgeving.

– In de receptie verkopen wij de Cultuurhistorisch Goes fietsroute (€2,50). Dit is ook een erg leuke fietsroute.

 

 

Leuk! fietsen met de pontjes!

Fiks themaroute: ontdek noord-beveland, Deze fietsroute is verkrijgbaar bij het VVV in Goes. Als u vanaf de camping het pontje naar Kortgene neemt kunt u van daar uit mooi aan deze fietsroute beginnen. Onderaan de pagina ziet u het vaarschema van de Pontjes. Het vaarschema kunt u vergroten door erop te klikken.

- Rondom het Veerse Meer route, Dit is een leuke fietsroute, deze is ongeveer 60 km maar kan aan 2 kanten worden afgesneden met 10km door een pontje te pakken. Deze route is volledig bewegwijzerd. In de receptie kunt u hierover meer informatie krijgen.

 

Lekker wandelen in de natuur!

Vlak lang onze camping loopt het Kiekendiefpad, Dit is een netwerk van wandelroutes. Het totale wandelnetwerk is ongeveer 75 kilometer. U kunt uw eigen route bepalen en ook zelf de te lopen afstand bepalen.

 

In het In Zeeland Magazine vind u nog meer informatie over fietsen en wandelen in Zeeland.

 

Concept, Creatie & Techniek; Wigman Van Dijk